Friday, September 16, 2011

Alhamdulillah anak ku telah bergelar suami

Alhamdulillah , anak lelaki mama telah selamat bernikah tepat jam 9.17 pagi Khamis , 15hb September 2011, waktu Kahirah, Mesir. Mama sentiasa mendoakan semoga Allah memberkati, meredhai dan menganugerahkan mawaddah wa rahmah serta sakinah dalam kehidupan kamu berdua sehingga membawa ke Syurga. Semoga perkahwinan ini menambah lagi azam kamu menuntut ilmu lebih tinggi lagi di bumi anbiya. Harapan mama yang satu ialah jangan pulang ke Malaysia for good sehinggalah kamu mendapat PhD. Selepas ini segeralah mendaftar untuk program Master ( Usul Feqh) kearah mempersiapkan diri menjadi mujtahid kontemporari dan jundullah lil ustaziyautul alam...Tahniah dan salam bahagia mama dari kejauhan.....

Terima Kasih dan Jazakallah khairan katheera wa khaira jazak kepada anaknda Muawwidz Al- Ansori kerana memberikan ulasan selari yg ringkas tetapi amat bermakna buat kami sekeluarga di Malaysia:
 • Muawwidz Al-ansori ‎9.00 pm - khutbah nikah daripada syeikh muhandis Akh Ahmad Solahuddin
  2 hours ago ·
 • Muawwidz Al-ansori ‎9.17pm - upacara akad nikah akhi syamil ke atas pasangannya maryam
  about an hour ago ·
 • Muawwidz Al-ansori ‎9.25 - iringan nasyid DOA RABITAH daripada team nasyid tempatan ISMA MESIR - FETYA
  about an hour ago ·
 • Muawwidz Al-ansori ‎9.34 - acara penyarungan cincin oleh kedua2 pasangan
  about an hour ago ·
 • Muawwidz Al-ansori ‎9.45pm - jamuan makan dan bersurai
  about an hour ago ·
 • Muawwidz Al-ansori sekian sahaja laporan dari bilik berita nun jauh bumi malaysia,waktu yg tertera adalah waktu jam mesir.harap maklum.


Watch live video from akhisyria on Justin.tv

No comments: